BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 20, 2009

siapa kami mase dahulu???

tahun 1994 - 2006

aza :-
name kite azhar...name korg ape??umo 6 tahun..kite xmsuk tadika..kite msuk 2 mggu je..2 mggu,2 tadika..kite brhnti tadika sbb 1)ckgu marah kite..2)mak kite amik lmbat balik skola tros kite tanak gi skola lgi..n nombo 3)mase rehat mkn bubur..kite xske mkan bubur..tp,mak kite tanak aa kite jd bdak xbrpelajaran,mak kite jdkan kite plajar tumpangan kat skola rndah..kite pling hbt kat skola tu wlaupown kite 6 taon..kite gak johan prtandingan brcerita kat ctu..kite cite psl,"si singa dan si tikus"..sume org sume...skrg sy da drjah 1..sy ktua klas..skola kat kdah..sy ske kat sorg bdak ni..comel sgt..tp die xske sy..sy tatawu nape..tp sy mngaku mmg sy comel dlu2..


farid :-

Oleh sbb aku dlahirkn llaki, aku dberi name Farid oleh mak aku. Mak aku ade bgitau yg klo aku pompuan name aku bla3... Aku xingt. huhu. Aku time baby mmg gemuk gile, tpi lemak2 aku da diserap abg aku skang ni. Mase aku umo 4 taun, mak aku anta aku g Montessori Cikgu Lina rintik. Mngkin aku sorng je yg pnggil die rintik sbb mase tu die ade byk jerawat. Mase aku 5 taun lak, aku g Tadika Seri Budi, no.10 deret umah aku. Aku baik dgn Mijal time tu. Dajah 1 aku kelas 1 Mawar. Mmg ebat aa kelas tu sbb bdak yg dduk sbelah aku tu pmpuan n die sgt2 cute. N aku pon jdi aa besfren die smpai djh 3 coz lps tu die pndah Sarawak. huhu. Mase aku djh 2 aku pnh jdi ketua kelas tpi sehari je sbb lepas rehat tu aku kne pecat sbb aku xtau nk wat ape time ckgu masuk kelas. Aku pon pnh trkencing ddalam suar tpi xpnh dprasan orng. Ksimpulannye, wlaupun aku loser dlu2, tpi aku da jdi rockstar skang ni. huhu. N aku slalu men digimon dgn kwn pmpuan aku tu dlu2 dgn mnggunekan alat2 tulis. Babai

amy :-
name kamik amirlasyraf..kamik time dlu2 hidup gile2. Bibik kamik yg tlg mndi kan kamik . Kamik dduk diam je. Skrg, kamik mandi sendiri aa, malu kot. Sbnarnye, sjak lahir lg amik dah jd cool cm skrg ni. Kamik tadika 1thun je, Alhamdulillah kamik pandai eja. Amik bgge dgn diri kami.. Kamik tau, kamik cool. Skrg kamik dah bosa, since drjah 4, kamik ade azam, xnak mencarut n kamik dlantik jd pngawas, sjak drpd tu lah kamik jd bdk baekk dan.. nama " MAA " tercipta, bff kamik yg reka n sebarkan dakyah die(Hafizi). Time dajah 6 kamik jahat.. time ni kamik tgh HOT!! FRESH!! cm ikan kat kedai Abu.. so, kami buat la jahat bbyak, kamik sakitkan aty org.. bbyak... N.. time ni jgk lah kamik didatangi mimpi yg indah...(Baligh la.. ape ke slownye hang sumo ni) Hahahahaa Ikuti cerita kamik pd slot akn dtg pada tahun 07-09... Wassalam~

wan :-
name saye Mohammad Hazwan Syafi. saye dilahirkan scare normal wlaupun pd awalnye saye spttnye dikeluarkan scare pembedahan. so alhamdulillah dgn berkat doa kdua2 makbpkku, saye dlahirkan di bumi ini dgn sihat dan sejahtera. dn lg 1, mse mak saye mngandungkan saye, mak saye menghidapi pnyakit demam campak, ataupun yg bese dknali sbg chickenpop. wow, ini sgt mrisaukan smua trmsuklh saye wlaupun saye x thu dunia tu mende mse tu. dan bla3... mls aku nk cite. aku nk cite yg aku comel je mse kcik, hoho. ok la, lps aku brjaye abis mlgkh di dunia tadika, aku msuk skloh rndah plak. aku mse ni seorg nerd dan pmalu. aku mcm fizul jgak la skit, kcik, mmg ar kcik kan. bla3... dan aku sgt brcita2 utk mnjadi seorg pilot yg gagah lg brani, mahu mjelajah sluruh dunia yg fana ini. hm, mse aku drjh 5-6, aku pun seorg yg rockstar gak wlaupun aku di kls yg hdpan. aku nakal! aku la setan! dan jgn lupe, aku jgak pndai! hehe. bkn ape, sbb mse ni bru aku knl dunia ni ape isinye, hoho! dan dunia aku ktike ini diakhiri dgn sehelai kertas yg saiznye x smpai mcm A4, yg dpggil-SLIP! slip ape?? huhu, slip itulah yg tlh mngakhiri dunia awalku dgn brgune skali(ye kot). ah, 5A sng ckp!

sekian...

akmal :-
(perlu diisi)

akir :-
(perlu diisi)

hzq k :-
(perlu diisi)

mirul bone :-
(perlu diisi)

"past time...rest in peace"

3 comments:

nabelon said...

hahaha, aza dulu kau memang pandai bercerita, aku igt lg kott. bhahaha. ni kau suka sapa dulu? nad, mimi,? haha.

aza said...

hg la aku ske..haha..

asl farid rockstar lak skrg???haha..

nabelon said...

bhahaha, heh lawak betoi hg ni. aku suka hg jugak! bhahaha.
:D