BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 20, 2009

CipanKami -






















frm AMIRULASYRAF

Aku wakil gangs ktorg, nak tulis suatu diari utk hari la en.. Hari ktog d mulakan Bismillah dan di akhiri dgn "...." hahaha. Aku malas nak merepek pepanjang, nti org malas bace.


Sbnarnye, tghari kteorg gi tolong sorg mamat jambu aka aza gabana gi byar duit bku coz die ilangkan bku text schl. Then lepas tu direct gi rmh wanda utk jaming lgu " Don't Look Back In Anger cover by Oasis " Aku ngn ghairahnye cepat2 gi grab gita karen anak satriani aka farid satriani. Yang letihnye bpe juta kali tah try wat vid, tp xmenjadi(HIPERBOLA). Aku, aka amy dlm gang ktorg cm merugut gak aa, supaya mat jambu blanje mkn. Aku gi bantai lauk yg cikai2 je kat restoran tu coz kesian coz die dah jd fakir since bayar duit bku text td.



KONFLIK DI RESTRON sari d'


Kak indon dtg nak amik order

Satriani : Hi kak indon, saya xnak mkn pape pun.. just nak minom mailo ais

Gabbana: Kak, saya pun nak sama ngan psangan saya, saya mailoo ais jugak.

Amy : Hi mak cik, muka mak cik cm awek saya lah, Juliana Evans, tp die lg caya aa. Hari ni saya nak mkn spesil skit, sy amik ayam masak kicap n telo goreng (Time ni aku dah amik lauk) saya minum sirap ais.

Wanda : Eh ni nak paggil cik adik ke nak pggil miss? (Wanda flirting je kje)

Tina Indon(Pekerja) : Paggil saya Tina jelah, pggl saya Tina Indon okey, I like it!

Wanda : Ok2, Tina Indon, saya mkan ayam goreng kepak n telo goreng aww. Eeuuu! I like it too bebe!

Bone: Kak Tina Indon saya amik air kosong je aa, xnak mkan pape coz mak saya dah masak kt rumah.. Thx..

Ketika ini, kami satriani, amy, aza, bone menikmati makanan coz time ni semua makanan n minuman dah terhidang.


Tetibe gabbana nak order air suam.

Gabbana : Kak Tina Indon, saya order air suam dua..

WTB afta tu.. akak tu gi bawak air kosong yang berisi ais is equal to air sejuk la en..

Gabbana : Hey minah Tinah Indon, wtb are u doing hah? Aku mintak air suam la, bukan air sejuk la indon..

Tina Indon : Kepale hotak hang, aku dgr hang ckp air sejuk..


Gabbana n Tina Indon berkonflikting seketika. Dieorg main tarik2 rambut.. Amy sbg hero kat situ leraikan la en.. Ktorg bla drpd restron sari d tu ngn membyar rm16++ then terus blik gi rmh wanda .(ktorg maki2 si indon tu gile2 smbil jalan)


Sampai rmh wanda terus jaming. Vid kami menjadi kali ni.. aku n bone jd perosak dlm rakaman ni. Aku kkdg rase nyesal n nak delete je vid ni, coz menjatuhkan maruah aku.. Hahahaha, but demi kbhagian sume aku nk jugak tulis blog bout vid ni.


akmal, hzq k, akir time ni xde coz gi tgok "Tho Box". Wtb stands for what the box...(pnyanyi tade mic so kne jerit..)




Hasil drpd kami OTB, wassalam~
"seekor cipan juge boleyh mnjatuhkan seekor gajah.."

2 comments:

Mari Menjadi Kami.... said...

HAHAHAHA funny story gudjob m8

Tnafatina said...

lebih kan penari di belakang
sekian,
HAHA