BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 18, 2009

longkang dpan umah corner lot farid...

ape tu???ade ape ngan sbuah longkang smpai aku sggup wat satu ruang ntuk mnceritakan mngenai longkang itu??sbenarnye..longkang ini tidak wujud dlm care yg korg bygkan..ataw dlm bahasa omputih nye,"not your typical longkang"..haha..longkang dlm bahasa inggerisnye maybe longkang gak..maybe la en..longkang ini bknlah yg mngalirkan air ke saliran bla3..(actually aku pown tatawu fungsi longkang sbenar)ia hnyalah satu frasa yg aku n farid slalu gunekan..apekah longkang itu??meh aku cite..

amy : aza..GG lawa dowh..
aza : tade aa..GG tu hny lyak dicampak ke dlm longkang dpan umah corner lot farid je..

haa..itulah gunenye longkang itu..longkang itu adelah care ktorg melambangkan tahap kebencian ktorg trhadap sseorg yg hawt n lawa..klu ktorg xske die but die buruk,die xley msuk longkang tu....sbb smenjak aku lyan miki,aku rase tade sape lgi yg lbey cntik dri die..so ppuan2 cntik laen yg hnyalah lyak dimasukkan dlm longkang itu...sbenarnye aku tapenah gi umah farid pown so aku tatawu umah die ade longkang ke x..but umah corner lot msti ade longkang en??klu x kat mane farid nk kencing n berak sume klu bkan dlm longkang tu..hahaha...longkang itu adelah seperti sbuah penjara kpada sume org yg hawt2 n cantik2 but yg ktorg xske..

stakat ni..yg da dihumban dlm longkang dpan umah corner lot farid :- girls generation(whole group),super junior(whole group),laughing octopus(metal gear solid),diana danielle,kazen aku,akim af,aril af,jonas brothers,lady gaga,taylor swift,selena gomez,disney materials,and seorg bdak kcil yg aku psti dikenali oleyh kwn2 llaki aku kat cni yg dlunye aku ske kat bliau,but kini aku makin rimas..haha..pk2kan aa..mcm detektif conan en?fizul msti ske game ni..

aku aza n die miki..so jgn sntuh die..haha..
"maka brperangailah elok2 apabila kamu cantik,nescaya kmu tidak akn dimasukkan ke dlm longkang yg pnuh dgn manusia yg brpura-pura.."

2 comments:

Mari Menjadi Kami.... said...

ish, kne siasat kt longkang dpn umah corner lot farid ni..

Farid said...

hambe2 aku da jadi rangke da. dinner smalam aku lupe campak mknnan kt diorng..