BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 15, 2009

Battle Programmer Shirase


Fuhh, mnggu lepas name aku Snake, then bape ari lps aku tuka jdi Big Boss lak, n then arini Akira Shirase!! Asal aku plih die en? Ebat sgt ke die? Bleh mnandingi karakter dalam game MGS ke? Senarnye aku bru tgk anime Battle Programmer Shirase (BPS) td. Bez gile dowh!! Cite ni mngisahkn seorng programmer yg brnama Akira Shirase. Kire hacker aa tu sbb da ebat gile programming. Sepupu die, Misao Amano slalu visit rumah Akira sbb nk bgi makan. Biase aa, Akira tu kire rockstar aa gak sbb rumah die pnuh dgn komputer n hentai jek. Baju mane pnh basuh. Wlaupun Akira tu pakcik Misao en, tpi snarnye diorng ni suke ssame sndiri senyap2. Akira ni en, wlaupun die ebat gile programming, tpi die xpnh trpikir nk brcinte ke ape. Die ni jenis yg mengantuk je. Tgk hentai, pstu surf internet psl virus2 baru, n den tido. Die ni msih belajar kt Universiti lgi wlaupun korng nmpak cm da ebat gile. Kehebatan hacking die en, smpai ley hack gune enset je. Nak hack satelit en, bape saat je. Ebat gile en!!! Smbil mkn keropok, muke ngantok gile, ley lgi hack mnde2 len. Tpi die ni freelancer programmer, xde keje tetap. Wlaupun die freelancer, tpi die xmintak duit drpade orng yg upah die sbb die ni jenis xkesah. So, korang tgk aa anime ni klo nk tau byk lgi karakter die n storyline die. Bes gile!! Sume episode ade 15 je, 12 minit satu episode. Wlau ape pon, cite ni bkn cite serius, horror ke ape, tp COMEDY. So, jgn takut2 aa nk tgk sbb cite ni xde orng yg mati pon, tpi PC mletup2 byk aa. Huhu. Fully recomended.

-Farid Akira-



1 comments:

Mari Menjadi Kami.... said...

ni bkn hbat dowh..ni pnipu!!! - aza..