BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 20, 2009

Aku Mengigau..

Aku, Farid Satriani, penulis lirik buah2an dan sayur2an yg trkenal ddalam blog ni.

Mlm tadi en, abg aku suh aku tido sbelum kol 1 sbb aku dpakse bangun awal arini n aku slalu bngon kol 9 tiap2 ari. Lmbat sgt ke tu!!! Okok, n aku pon tros aa tido sbelom kol 1 mlm td. N pagi ni, aku bngun kol 6.45 jap utk smayang subuh n den aku tdor lek. Ingt nk men MGS tpi da ngantok gile. Da tido2, ade kwn aku kol. Abg aku pon angkat ler sbb aku tgh tido lgi. Abg aku kjotkn aku. "Wei rid, kwn ko tepon..". Nth asl en, aku pon jwb, "Aaaaaaa... nanti jap.. tgh angkat tepon kecik.. tepon kecik..". Aku ckp mnde tu byk kali, n mase tu aku mimpi yg aku da angkat tepon. Abg aku pon hangin ngn aku n jerit tros kt aku. Aku pon bngon aa tol2 n jwb tepon tu. Rupe2nye Zahid nk ajak aku g tgk wyg, tpi aku xbape dgr sgt die ckp sbb tgh mamai lgi. Mcm tu aa cite pgi tadi, mmg mmalukan gile sbb abg aku xabis ejek aku. hahaha. Tpi cite ni mmg ebat gile.


Time hari 1st puasa aku pon pnh kene cmtu. Bru ari 1st, aku da tinggal smayang subuh, n pagi tu aku trmimpi yg aku akn dibunuh oleh abg aku. Bile abg aku da hulur pisau kt aku en, ttibe aku tros jerit "STOOOOP!!!!!" kuat gile. N sume abg2 aku nek atas tgk aku. Rupe2nye aku mmpi je. N arini die ungkit lgi psl aku jerit stop tu. hahaha. So motif aku cite kt korng ni, kite msti kene tido slepas kol 1. huhu. Ok aa.. Babai..

3 comments:

aza said...

hahahahaha...
post feveret aku sial!!!!
tepon kecik..tepon kecik..
farid tepon kecik.

aza said...

abg kaw mcm liam dowh..hahaha..hooligans je abg kaw...

Mari Menjadi Kami.... said...

laugh out loud