BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 11, 2009

UKKM

8/12/2009 - minta pendapat kawan2 tentang UKKM, soalan die cmne, dieorg kate susah, aku plan ngan wan suh kasi jawapan tuk nombor 38,39,40. huhu, tp malangnya, kedudukan soalan die xsame, soalan still same mane2 je. tp apekan daya. sy, hanya mmpu mendengar. '?'. thanks to hazwan sbb die suh aku hafal formula maths sbb UKKM xsediakan formula untuk volume sume bende tuh, aku pon kalut la menghafal, science aku xbce langsung sbb dieorg kate senang. huhu. malam tu jugak aku jawap 9th grade us nye soalan. 9th grade tu sebaya la ngan kite. soalan die lebey kurang je cm kite tp aku rse lagi senang. nak jawap? ni haa link nye http://www.grc.nasa.gov/WWW/K-12/p_test/flashTest/profexam.htm. Then, aku mintak pendapat abg aku, die kate mrsm die dulu 30 org je yg pass dri 100 lebey, die salah sorang la, huhu, aku dah cuak gler tataw nak wat ape da, senang2 aku tidor.

9/12/2009, 8.15. "wake up! wake up! tut tut tut tut! wake up! wake up!" aaaaaa jam loceng aku da bunyi wat kali ke bpe entah. haha aku tertinggal solat subuh!! aaaaaaaaaaa. aku bangon terus mandi then belajar sket2. sket je la sbb penyakit M nye pasal. huhu.

dalam kol,11.45 aku ngan family aku gerak gi KKB. KKB ni lak cm haram jaoh nye. takde la jaoh sgt cume aku je yg rase jaoh, huhu. sampai2 je aku tgk da ramai dak2. kebanyakan nye pengawas so aku xrse loser la ade kat situ sbb aku pengawas gak. kah3. smpai sne aku check name aku, check2 eh Aizat Farhan pon ade!! whoohoo!!! takde la aku rehat sorang2 nnti,lonely en. huhu. aku nye bilik exam kat makmal komputer 2 aizat kat 1. yg tu tak kesah la kan. pastuh aku masuk makmal tu aku semeja ngan minah mane tah, die duduk je sebelah aku bau bawang. bangsat betul la minah ni, pakai la perfume do!!!!!!! menganggu konsentrasi aku!! first paper math shiall aku cube act kool xnak gelabah2,huhu. " u may start now" aaaaaaaaaaa mase da berjalan. aku bce soalan nombor 1 die gile bapak la ni cmne aku nak jwap. haha. aku byk hentam laa doo yg aku bley jawap pown dalam 15 soalan je. HAHA. beh ar xdapat MRSM Bitara. tp MRSM KKB tu smart gak taw, so aku ingat kalau xlulus ujian ni tp dpt 8A aku nak apply sini la.haha. dah aku maleh nak tulis da bye.

1 comments:

Mari Menjadi Kami.... said...

cibai doe soalan math dia. cm %$#!
.. susah lerr..