BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 12, 2009

The girl next door.

Salam, aku rase nak menaip plak harini. so ni lah tempat yg sesuai. ok, aku ade jiran2, kiri kanan depan belakang, tp aku xpenah baik2 ngan anak2 jiran aku, sbb ape? sbb anak2 dieorg da tua. huhu. maksud aku yg da kerja la. tp ade la jiran aku ni die ramai anak, tp mak die cm bukan jenis berkawan n tak ske berkawan kowt, kiteorg xmesra. Pastuh, satu ari, aku baru balik jogging, dengan pakaian selekeh aku, kasut agak terkoyak, aku smpai umah. dengan agak kepenatan ni, pastuh aku nmpak umah nombor 5 nye gate bukak(umah aku no.2). aku tggu la nak tgk spe yg kuar, huhu, mule2 pakcik amran(bukan nme sebenar) yg kuar, pastuh aku lepak luar umah dulu main2 ngan kucing, then aku tgk anak die keluar. time tu mule la aku, "my life is brilliant, my love is pure" , anak die aku xpernah tgk pown selama ni tibe2 muncul depan mata. cun beb, free hair, biase ar dak2 cun kebiiasaannye free hair la. hehe. time tu die pakai baju ketat ngan seluar bawah sket pade lutut(ketat gak), aku usha je die, time tu die ngah ckap2 n main2 ngan adik die.

Pastuh aku masuk umah, aku tanye la mak aku, "erm, umah no.5 tu ade anak baya adik(aku la,hehe) gak kan. mak aku jawap "a,a mmg baya adik pon PMR tahun ni". Fuish, makin dahsyat ni. aku xpernah nmpak die sbb die duk MRSM, xtaw la MRSM ape tp die dak pandai la, dah la pandai hot lak tuh. aku ni loser je, hehehe. tp en dlm movie ending selalunye yg loser tu dapat yg hottie en? haha tp ni bukan movie. :/ aaaaa. aku skang ni kerap lak jogging(xjogging sgt jalan je sbb malas n ade niat lain), semata2 nak tgk die la. haha skang ni jogging pakai baju n tracksuit nike, smart2 nye, kasut pown barunye. haha. aku selalu la gak nmpak die main2 ngan adik2 die, xkan aku nak tegor kot? haha. nnti kang aku kate "hai,awk..." die balas cepat2 "tak nak beli2". well she's the woman who men would masturbate for, or die for. aaaaaaa. haha, tuh je kot kisah aku. moga aku se-mrsm ngan die nnti.InsyaAllah, bagi dapat 8A dulu!!. kah3. tata. Salam. -akmal

8 comments:

Hafizul said...

Wei, MAA, aku join kau joggingla psni key? Takdela boring sgt. (Takde keje ke aku nih?)

aza said...

kah3..dasat btol cite ni...

Mari Menjadi Kami.... said...

fizul kau sedar x ni akmal nye cite. kah3

aza said...

kah4..
tu aa psl..

Farid Sayur sayuran said...

aku join ko joggin gak mal.. aku da lame xbrsenam...*niat lain

Mari Menjadi Kami.... said...

a elisha???

aza said...

elisha???

Dark-atuk_kuat said...

elisha cuthbert?