BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 15, 2010

THE BIRTH

arini 16/3..smlm of course la 15/3...pd 15/3 katenye akk akn mmberanakkan seorg anak..aku pn sbg pak su yg mulia lgi cemerlang mngambil kputusan ntuk mnunggu klahiran anak itu spaye aku dpt humming lgu aruiteru kat tlinge die..tggu pny tggu pny tggu,prot bkn maen lpar..da pkol 2,anak msih blom mmunculkan diri..kol agh nk blik..agh pn mmbuat aku lega krn bliau akn amik aku ni spital horror ni..dgn brani n slambe n dgn brbekalkan pndapat "i don't believe in ghosts because i'm a man of science(hahaha).." dgn slambenye aku tron lif sorg2 dgn muke toya..msuk dlm lif,trlupe la plak tgkat baper!!!gamble aa tgkat G..smpai tgkat G amik kaw,org sume tade,pntu brkunci..pstu ade lorong gelap gile..relax2,i'm a man of science en..hahah..man of science man of science pn tringat la aku cite2 antu yg aku pnah tgk mcm 4bia,n cite2 antu yg brkisarkan antu spital yg laen..spital ni bnyk pntu..aku pggil pntu2 tu pntu tnpa kmbali..skali korg msuk,korg da tatawu mane nk kua..aku mlas aa nk try2 msuk pntu sbb name2 bilik kat spital ni plik2 sket..apriotriosis aa,ginekologis aa,tgk2 bhasa mlayu nye adelah bilik mayat..xke sial tu..tron gi tgkat B..lgi aa mcm baghal tmpat die!!!!last2 aku msuk lif,kol abg fariz tros smbil mnyumpah2 seranah hospital..tmat la idop aku sbg future uncle pd 15/3...

kol 5 pagi xtdo lgi smpai kol 7..lyan blues snsorg smbil dgr lgu2 jpun..sebak gile ati ini..hoho

16/3...
bliau da lahir!!!!bliau da lahir!!!!!bgai guruh brdentum di umah mngejutkan aku drpd tdor..YA ALLAH!!!die da lahir!!!dat kid has been born!!!!mmule aku mamai2 gak mcm mlas nk pegi,tp aku tanak aa nnti anak itu xknal sapekah su yol trcinte..so aku pn mandi2 n gi aa ikot bgcik n mak..smpai2 saje aku jd plik..ni apehal baby ni gmuk smcm je??ohh,kakakku rupenye n bkn baby..hahaha..aku tawu akk akn bace mnde ni sbb tu aku sngaje tlis cmtu..ttibe,abg fariz msuk ke dlm stor yg smpan bnyk2 bayi tu n mmbawa kluar satu troli..die da dtg..the new addition of the family!!!mase aku tgk baby tu,dlm ati aku mnyebut,"gud job bro and sis"..haha..anak tu mmg comel..ikot mak die kulit putih mlepak..tp die asik tdo je...itu ikot bpak die..aku pn cium2 die..mnde ni mybe akk n abg fariz tatawu tp aku tlah mnyanyikan lgu aruiteru kat tlinge anak yg brname aiman itu..hoho..pstu die ske maen2 ludah plak..aku pn sbg pak su yg prihatin mngelap2 air liur itu..pstu nk nguap2 lak..gigi pn tade nk nguap2..hohoh..tp mmg comel..aku ade amik gmba ngan bliau..Alhamdulillah sumenye slamat...hohohoh

EVERYBODY HAILS TO THE FUTURE ME!!!!


(kaki maen bola mcm bgcik,tgn maen gita mcm angah,otak imaginasi mcm aku)

"aiman comes,aiman sees,aiman wil conquer"

10 comments:

farid drpd lowyatforums.net said...

haha.. dasat gile dowh..

ayamas akir said...

kasihan ku ucapkan pada aiman.. baru je lahir.. umur tak sampai 2 hari da diseksa dengan lagu aruiteru.. haha ^,^ btw.. tahniah abg and akk aza :)
jgn lpe kenalkan aiman kat kita orang. hoho

farid drpd lowyatforums.net said...

btol tu akir.. bkan men rockstar lgi aku.. jngan xknalkn aku dkat aiman.. wahaha

owg kuWANtan said...

yo2,how r u doing aiman? hha.. jgn lupe gak kt rockstar sbnar nih.. hoho! yeah anyway..congrates to abg fariz n akak aza! haha..didik bdk tu elok2 ek za..

aza kesesatan said...

sume2 nk bajet rockstar ssah aa..aku aa rockstar aku jln2 kat spital kol 2 pgi!!!gile aaa sesat kat spital!!!!

Hafizul said...

Azhar. Jaga dia bebaik.. ehe..
=)

akmal said...

Aiman!! ure the new spartan!!

N F N Z ™ said...

hahaha kelako la post mirul nie..
buat drama hantu lak men2 turun lif
su yol ye? hehe. serupa biyol dah k faty tgk. :D

milul icam said...

hahaha...
org slalu samekan su yol ngan toyol je..
ni yg pling kejam stakat ni digelar biol oleh bkal kakak ipar sndiri..

amirulasyraf said...

Dah diam.. aku nak mula kan process pindah kan packs aku ni.. sshh!