BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, February 27, 2010

one of the greatest moments of football : the handshake that never comes

professional???u talk about being professional!!???he f**ked my wife!!!should i smile at him and say "good game"??should his hand go inside my hand??or should his head go under my foot??

mgkin itulah yg dipikirkan wayne bridge smase chelsea vs manchester city...dlm prlawanan ni,football isn't juz a game..ade satu kate2 yg mngatekan "jgn cmpur adukkan
hal keje dgn hal pribadi"..if dat is dat easy...

bberape taon yg lalu...
hi..name aku wayne bridge..ni kwn baik aku,john terry namenye... ni aku ngan kwn2 aku yg laen..wlau sape pown kwn2 aku dlm england,tgk la sape yg kat sbelah aku..aku syg sgt ngan john...

ktorg mmg mcm isi dan kuku..ddua pown men defender en..klu sorg xmaen,sorg lgi pown xmaen...tp slalunye ktorg maen aa..boley plak england survive klu tade ktorg..huhu..

baru2 ini...

"England captain ’s career was thrown into further doubt last night after it was revealed he got his team-mate’s(Wayne Bridge) girlfriend pregnant."

("there are 2 things that cause a lot of problems to men...money and WOMEN" - slumdog millionaire)

video
satu umah brsorak bile mnde tu brlaku..aku gelar prkara tu one of the greatest moments dat ever happened in football...thniah wayne bridge..u r a real man!!!never shake hands with an asshole(aku sbenarnye ske sgt kat john terry..tp atas dasar manusia,aku pn rase terry da mlampau..hoho)dlm match tu wayne bridge maen mcm nk mmbuktikan sumtin je..wayne bridge jd lgi brsemangat dr bese..john terry plak mase corner kat tmpat city ttap naek ke atas wlaupown dgn ati yg agk khuatir..diharap wayne bridge n terry dpt fix things up and maen ssame ntuk england..aku ske ddua..aku ske sgt..aku yakin klu ddua ni ade akn mmberi impak bsar kat england..klu xboley slesai,aku harap ddua be professional..do it 4 the country at least..aku start mngenali name wayne bridge mase gol die pd menet 85 yg mmbawa cfc ke semi final klahkan arsenal..mase tu wayne bridge lah raje..n terry plak jgn ckaplah..defender hbat n boley score lak tu..

P/S : xptot fan cfc "boo" wayne bridge..bkn slah wayne bridge pown!!!!da aa bekas pmain cfc diorg boo..adekah bridge akn mmbalas dndam dgn mlakukan prkare yg same kat bini terry??haha

"handshake???maybe later"
(how good is it to be dat kid who was dat close to the tension??haha)

video selingan - Aaron Ramsey's foot that looks more like jelly...
video




"does it hurt,ramsey????" "err..yeah..."
ade 2 mnde yg dasat kat cni..1st,kterukan kaki aaron ramsey..2nd,kite boley tgk btape sume player trmasuk player stoke naek gile mcm brkabung..cesc fabregas pown bngang gile..showcross nanges..sume pmain tgk keadaan ramsey..ini adelah prmuafakatan dlm care yg pling pelik dan horror aku pnah tgk..another great moment in football..2 moments in 1 day..haha..


"nyummy!!!i love jelly!!!" "err..datz my foot"

1 comments:

aza del fia said...

wayne bridge wins..
man city 4 - chelsea 2